solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla, Şehitlerimiz İçin Okunan Hatim Duasına Katıldı

Başkan Atilla, Şehitlerimiz İçin Okunan Hatim Duasına Katıldı

Başkan Atilla, Şehitlerimiz İçin Okunan Hatim Duasına Katıldı
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 16:34

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Şehitlik semtinde bulunan Hava Şehitliği’nde, şehitlerimizin ruhuna okutulan hatim için yapılan hatim duasına katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Şehitlik semtinde bulunan ve Yenişehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ile anıt yenilemesi yapılan Hava Şehitliği’nde, şehitlerimizin ruhuna okutulan hatim için yapılan hatim duasına katıldı. Programa Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, 8. Anajet Üs Komutanı Tuğgeneral Kadircan Kottaş, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Bağlar Kaymakamı ve Vali Yardımcı Vekili Tolga Toğan, Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak katıldı.

Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Vali Güzeloğlu bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından, il müftüsü tarafından daha önce şehitlerimizin ruhuna okutulan hatmin duası yapıldı. Program Vali Güzeloğlu, Başkan Atilla ve katılımcıların şehitlerin kabirlerine karanfil bırakmasının ardından ziyaret sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık