solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla: Hemşerilerimizin huzur ve güveni için çalışıyoruz

Başkan Atilla: Hemşerilerimizin huzur ve güveni için çalışıyoruz

Başkan Atilla: Hemşerilerimizin huzur ve güveni için çalışıyoruz
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 18:01

Tarihi Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşerilerimizin mutluluğu, refahı, huzuru ve güveni için çalışıyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sur İlçesi Gazi Caddesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, sorun ve talepleri dinledi, esnaflara hayırlı işler diledi. Vatandaşlar ve semt esnafı Başkan Atilla’ya yoğun ilgi göstererek yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Atilla, sporcularla bir araya geldi

Gazi Caddesi’nde bulunan tarihi mekânları bisikletle gezen sporcularla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Atilla, sporun her alanında çalışmalar yaptıklarını ve kentin birçok yerinde bisiklet yolu inşa ettiklerini söyledi. Bisikletle geziye çıkan sporcular Başkan Atilla ile hatıra fotoğrafı çektirerek yapılan çalışmalar ve bisiklet yolları nedeniyle teşekkür ettiler.

Başkan Atilla daha sonra Melik Ahmet Caddesi'nde bir kıraathanede oturarak vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ziyaret boyunca görüştüğü her kişiye belediyenin hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soran Başkan Atilla, ayrıca çalışmalarla ilgili beklentilerini sordu. Kentin tüm ilçelerinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Atilla, "Hemşerilerimizin mutluluğu, refahı, huzuru ve güveni için çalışıyoruz" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık