Başkan Albayrak Hasan Uzunlar'ın Cenaze Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar'ın babası Hasan Uzunlar'ın cenaze törenine katıldı.Cenaze Töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da yer aldı.Başkan  Albayrak,  öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Başkan Albayrak Hasan Uzunlar'ın Cenaze Törenine Katıldı
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00