solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Erbaşların Yemin Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği 372. kısa dönem erbaşların yemin törenine katıldı.İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz da yer aldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan yemin töreninde eğitim ve spor alanında başarılı olan erlere Vali Mehmet Ceylan tarafından hediye takdim edildi. 372. kısa dönem erlerinin yemin töreni, geçit töreni ve askerlerin yemin etmesinin ardından son buldu.

Başkan Albayrak Erbaşların Yemin Törenine Katıldı
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği 372. kısa dönem erbaşların yemin törenine katıldı.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz da yer aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan yemin töreninde eğitim ve spor alanında başarılı olan erlere Vali Mehmet Ceylan tarafından hediye takdim edildi. 372. kısa dönem erlerinin yemin töreni, geçit töreni ve askerlerin yemin etmesinin ardından son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık