Başkan Albayrak Adli Yıl Açılışı Kokteyline Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, adli yıl açılışı dolayısıyla Tekirdağ Barosu tarafından düzenlenen kokteyle katıldı.Yelken İhtisas Kulübü'nde düzenlenen kokteyle, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sezer Gül, Tekirdağ Barosu Başkanı Erhan Sezer, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile davetliler ve çok sayıda avukat katıldı.Etkinlikte dönem içerisinde başarılı olan stajyer avukatlara plaket ve ödülleri Vali Mehmet Ceylan ile Başkan Kadir Albayrak tarafından takdim edildi.

Başkan Albayrak Adli Yıl Açılışı Kokteyline Katıldı
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 0:00