solyanreklam
sagreklam

Başkan Akdemir, Anneler Günü'nü kutladı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Anneler Günü’nü kutlayarak yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Akdemir; “Karşılıksız sevginin, fedakârlığın ve merhametin en güzel örneklerinden biri annemizdir.

Başkan Akdemir, Anneler  Günü'nü kutladı
  • 11 Mayıs 2018, Cuma 16:07

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Anneler Günü’nü kutlayarak yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Akdemir; “Karşılıksız sevginin, fedakârlığın ve merhametin en güzel örneklerinden biri annemizdir. Her türlü zorluğa çocukları için göğüs geren annelerimizi her zaman hatırlamalıyız. Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü karşılıksız emek ve inanılmaz özveriyle, bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetiştirilmemizi sağlayan annemizdir.

Bizleri biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yeşertilip yaşatılmasında; kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde; geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en büyük pay yine annelerimizindir. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık