solyanreklam
sagreklam

BARIŞIN BAŞKENTİ’NE BAĞLANIN

BARIŞIN BAŞKENTİ’NE BAĞLANIN

BARIŞIN BAŞKENTİ’NE BAĞLANIN
  • 25 Ekim 2017, Çarşamba 0:00

İlçe sakinlerinin yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiren Mudanya Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı (İskele Meydanı), Güzelyalı Atatürk Parkı, Tirilye Meydanı ve Mudanya Mütareke Meydanı'nda ücretsiz olarak sağladığı internet hizmeti devam ediyor. “Barışın Başkenti” ağı ile ilçe sakinleri anlık güncel gelişmelere saniyeler içinde ulaşabiliyor. 

Yatırımlarını ilçe halkının mutluluğu yönünde geliştiren Mudanya Belediyesi’nin “ücretsiz internet” hizmeti devam ediyor. Yaşamı kolaylaştıran yenilikleri halkla buluşturmayı sürdüren Mudanya Belediyesi, ilçenin dört noktasında vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Mudanya Cumhuriyet Meydanı (İskele Meydanı), Güzelyalı Atatürk Parkı, Tirilye Meydanı ve Mudanya Mütareke Meydanı’nda hayata geçirilen uygulamayla, telefon, bilgisayar ve benzeri cihazları kullananlar internet hizmetinden ücretsiz yararlanabiliyor. Kullanıcıların interneti kesintisiz ve sorunsuz kullanabilmesi için kimlik bilgilerini hatasız olarak girmesi gerekirken, bir kullanıcı için günlük limit 500 megabayt olarak belirlendi. Kentin park ve yeşil alanlarını ücretsiz internetle donatacaklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, modern çağın gereklerini de her geçen gün yakından takip ettiklerini söyledi. Yalnızca Mudanyalıların değil, ilçeye gelen turistlerin de ücretsiz internet uygulamasından faydalandığını kaydeden Türkyılmaz, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda yaptığımız hizmetlerimizle, özellikle gençlerimiz hızlı ve güvenli bir internet bağlantısına kavuştular” dedi. Başkan Türkyılmaz, halkın yoğun olduğu bölgelerde ücretsiz internet ağının yaygınlaşacağına da vurgu yaptı.
Ücretsiz internet uygulamasından yararlanılabilmek için cihazın Wi-Fi seçeneğinden “Barışın Başkenti”ne bağlanıp, “SMS ile kayıt ol” menüsünden kimlik bilgileriyle kayıt oluşturulabilir. Parola kısmına cep telefonuna gelen şifre, kullanıcı adına ise TC Kimlik Numarası yazılarak erişim sağlanabiliyor. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık