solyanreklam
sagreklam

Bakan Pakdemirli'den, Manisa'da Bayram Tebriği

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kurban Bayramının 3. Gününde, Spil Dağı Milli Parkı’nı ziyaret etti. Yangın Gözetleme Kulesi’ndeki görevli personel ve civa...

Bakan Pakdemirli'den, Manisa'da Bayram Tebriği
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 18:19

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kurban Bayramının 3. Gününde, Spil Dağı Milli Parkı’nı ziyaret etti. Yangın Gözetleme Kulesi’ndeki görevli personel ve civardaki izleme merkezlerinin bayramını kutlayan Bakan Pakdemirli’nin programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mümtaz Kahya da katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kurban Bayramı’nın 3. Gününde İzmir’deki programının ardından Manisa Spil Dağı Milli Parkı’nı da ziyaret etti. Bakan Pakdemirli’nin programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mümtaz Kahya, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu da katıldı. Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyet, ilk olarak Yangın Gözetleme Kulesi’ni ziyaret ederek buradaki personelle bayramlaştı. Ardından telsizle civardaki yangın gözetleme kuleleri ile irtibata geçen Pakdemirli, gün içerisindeki gelişmeler hakkında bilgiler aldı. Spil Dağı Milli Parkı içerisinde piknik yapan vatandaşlarla da selamlaşan heyet, bazı incelemelerin ardından programını sonlandırdı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık