Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmasın..!

Sporun ve sporcun gelişimi için 14 yılda dev yatırım ve hizmetlere imza atan Bahçelievler Belediyesi, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

• 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmasın..!

Çocuklara ve yetişkinlere yüzme kursu..!

Bahçelievler Belediyesince, her yaz döneminde açılan yaz spor okulları ile yetişkin yüzme kursları devam ediyor.  Bu yıl 13’ncü kez düzenlenen yaz spor okulları kapsamında çocuklara yüzme derslerinin yanı sıra, basketbol ve voleybol branşlarında da eğitim veriliyor. Ayrıca yaz boyunca yetişkinler için açılan ücretsiz yüzme kursları düzenleniyor.

Yaz okulu 07–14 yaş arası çocuklara yönelik olurken, yetişkin yüzme kurslarına ise 18 yaşını doldurmuş bay ve bayan vatandaşlar katılıyor.

Bayanlar çoğunlukta

Tamamı ücretsiz olan yüzme kursları tamamlandığında 4 Bini aşkın kişi yüzme öğrenmiş olacak. Yüzme eğitimlerine katılım sayısında Bin 328 kişiyle yetişkin bayanlar çoğunlukta. Yaz okulu yüzme kurslarına katılan erkek öğrenci sayısı Bin 142, kız öğrenci sayısı Bin 16 olurken, yüzme kursu yetişkin erkek kursiyer sayısı ise 630 kişiden oluşuyor.

Kurslar 6 ayrı tesiste veriliyor

18 Haziran’da başlayan Yaz Spor Okulları ve Yetişkin Yüzme Kursları, 6 farklı tesiste 16 Ağustos’a kadar iki dönem şeklinde verilecek. Yüzme kursları Altınyıldız, Cumhuriyet, Zafer ve Taha Akgül Semt Havuzlarında, basketbol ve voleybol kursları ise Bülent Ecevit İlkokulu İlkokulu Ziya Doğan ve Erguvan İlkokulu Rıdvan Dilmen Spor Salonunda veriliyor.