solyanreklam
sagreklam

Bahçelievler'de çiçek şöleni...

Bahçelievler Belediyesi, vatandaşa ücretsiz olarak Binlerce menekşe, sıklamen ve kalanşo çiçeği dağıttı.

Bahçelievler'de çiçek şöleni...
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Çevre yaşam demektir…

 

Bahçelievler'de çiçek şöleni...

 

 

Bahçelievler Belediyesi, vatandaşa ücretsiz olarak Binlerce menekşe, sıklamen ve kalanşo çiçeği dağıttı. Her yıl geleneksel olarak dağıtılan çiçekler, dünyamızdaki küresel ısınmaya dikkat çekmek, bireylerde çevre bilinci oluşturmak ve özellikle bir canlının oluşma serüvenini insanlara yaşatmak amacıyla halka sunuluyor.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun da katıldığı çiçek dağıtımının ilki Yayla İlkokulunda gerçekleşti. Çiçekleri İlkokul birinci sınıfa giden öğrencilerine hediye eden Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Çiçeğin ne kadar zor şartlar altında yetiştiğini görmelerini istedik. Çiçeğe sahip olmak ağaca sahip olmak demektir, çevreye sahip olmak, doğaya sahip olmak demektir. Çiçeğe, ağaca, doğaya ve çevreye sahip çıkan vatanına da sahip çıkar. Bu amaçla bu çiçekleri dağıtıyoruz. Suyumuza, havamıza, toprağımıza sahip olmamız gerekiyor. Bu dünya hepimizin, ona sahip olmamız gerekiyor” dedi. Etkinlikte hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve Okul Müdürü Canan Yücelkan da Başkan Osman Develioğlu’na duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Daha sonra Yayla İş Bankası önü ve Kıbrıs Caddesi üzerinde süren çiçek dağıtımlarının, önümüzdeki günlerde ilçenin değişik noktalarında devam edeceği bildirildi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık