solyanreklam
sagreklam

''Babalarımız Bizlere Sevgiyi Aşılayan En Değerli Varlıklarımızdır''

''Babalarımız Bizlere Sevgiyi Aşılayan En Değerli Varlıklarımızdır''

''Babalarımız Bizlere Sevgiyi Aşılayan En Değerli Varlıklarımızdır''
  • 16 Haziran 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, “Babalar Günü” dolaysyla bir mesaj yaymlad.

Bakan Kocamaz, mesajnda unlar söyledi:

“Baba ve anne olmak; fedakârln, karlksz sevginin vücut bulmu halidir. Onlara ne kadar deer verirsek verelim bu sonsuz emein ve fedakârln karln ödeyemeyiz. “Babalar Günü” bunu fark etmek ve hissettirmek için en deerli bir zamandr.

Güven duygusunun sembolü olan babalarmz, srtmz dayadmz bir duvar, ne zaman düecek olsak elimizden tutacak yegâne kahramanlarmzdr.

Babalarmz, bizlere hayatn anlamn, zorluklarla baa çkmay, güzellikleri paylamay öreten, ailemizin koruyucusu ve kollaycs, yaam boyu varlklaryla bize güç veren, efkat ve sevgisini bizden esirgemeyen en deerli varlklarmzdr.

Bu güzel günün; bizlerin, vatanmza hayrl birer birey olarak yetimemizi salayan babalarmz hatrlamamz, onlarn kymetli gönüllerini yeniden kazanmamz ve balarmzn gelimesi adna yardmc olacana inanyorum.

Önemli olan; bizleri koruyup kollayan, hayatn zorluklara kar direnme gücü alayan kahramanlarmz sadece ylda bir gün deil her gün hatrlamaktr.

Ailelerimizin temel direi olan tüm babalarn ‘Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte salk, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık