solyanreklam
sagreklam

Baba-çocuk uçurtma keyfi

Bursalı çocuklar, ‘Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik sayesinde' babalarıyla birlikte uçurtma uçurmanın keyfini doyasıya yaşadı.

Baba-çocuk uçurtma keyfi
  • 24 Haziran 2020, Çarşamba 4:06

BURSA - Bursalı çocuklar, ‘Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik sayesinde’ babalarıyla birlikte uçurtma uçurmanın keyfini doyasıya yaşadı. Babalar Günü nedeniyle gerçekleştirilen organizasyonda, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ailelerin sevincine ortak oldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak Bursalıların hizmetine sunulan 500 dönümlük Hüdavendigar Kent Parkı, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Babalar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Mihraplı’da düzenlenen uçurtma şenliği, yüzlerce çocuğun babalarıyla birlikte eğlenmesine neden oldu. Gökyüzünün ‘birbirinden farklı’ uçurtmalara boyandığı şenliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ailesinin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile Bursa Milletvekili Mustafa Esgin de katıldı. Başkan Aktaş, organizasyon kapsamında rol alarak, uçurtma deneyimini tekrar yaşadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada, uçurtmanın Türk kültürünün önemli öğelerinden biri olduğunu hatırlatarak, baba ve evlatları uçurtma şenliğinde buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yüksek katılımdan memnun kaldığını, maske ve sosyal mesafe olgusuna dikkat edilmesinden ise ayrıca mutluluk duyduğunu belirten Başkan Aktaş, “1 Haziran tarihi itibariyle yeni normal dediğimiz süreç başladı. Hamdolsun iyi gidiyor. Bursalı hemşerilerimizle her hafta böyle farklı aktivitelerle, spor ve kültür organizasyonlarıyla bir araya gelelim istiyoruz. Yapmamamız için herhangi bir neden yok. Sadece dikkat etmek gerekiyor. Bu vesileyle şenliğe katılanlara teşekkür ediyor, tekrar tüm babalarımızın gününü kutluyorum” dedi.

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık