solyanreklam
sagreklam

AYŞEN GRUDA 8 MART’TA MUDANYALILAR İLE BULUŞTU

AYŞEN GRUDA 8 MART’TA MUDANYALILAR İLE BULUŞTU

AYŞEN GRUDA 8 MART’TA MUDANYALILAR İLE BULUŞTU
  • 09 Mart 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği “Deli Kadın” adlı interaktif oyunuyla Mudanyalılar ile buluşan Türk Sinemasının emektar ismi Ayşen Gruda, salonu dolduranları kendine hayran bıraktı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Mudanya Belediyesi’nin organizasyonuyla Mudanyalılar ile buluşan sinema ve tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda, Mudanyalıları kendine bir kez daha haran bıraktı. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, CHP eski Milletvekili Kemal Demirel, belediye başkan yardımcıları Akın Poroy, Metin Şen, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Mudanyalı katılım sağladı.
“BEN AYYAŞ VE ÇAPULCUYUM”
“Ben çapulcuyum, ayyaşım ve inadına Mustafa Kemal’in askeriyim. Türkiye Laiktir laik kalacak” sözleriyle sahneye çıkan Ayşen Gruda, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili görüşlerini ve dileklerini de seyircisiyle paylaştı. “Ben kutlu olsun diyemiyorum ve bütün emekçi kadınların alınlarından öpüyorum” diyen Gruda, ev hanımı kadınların en büyük emekçi olduğuna vurgu yaptı. Çocukluk ve okul yıllarına ait anılarını esprili bir dille anlatan Gruda, Adile Naşit, Tarık Akan, Kemal Sunal, Haldun Dormen, Münir Özkul, Nilgün Belgün gibi usta isimler ile olan anılarını da seyirciyle paylaştı. Zaman zaman güldüren zaman zaman ise duygulandıran Ayşen Gruda, gösterisinin sonlarında ise seyircilerin merak ettiği soruları da içtenlikle yanıtladı. Seyirciyle bütünleşen sanatçı Gruda, tiyatro oyuncusu olmaması halinde avukat olmak istediğini dile getirdi.
“MUDANYA “HAYIR”DA REKOR KIRACAK”
Gösteri sonunda Ayşen Gruda ve ekibine teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ankara’ya giderken kaza geçirerek hayatını kaybeden sendika üyesi kadınları bir kez daha rahmetle andı. “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır” diyen Türkyılmaz, referandumda Mudanya’nın hayırda rekor kıracağını söyledi.Tüm emekçi kadınların gününü kutlayan Türkyılmaz, Ayşen Gruda’ya Atatürk’ün resminin bulunduğu Türk Bayrağı hediye etti. Gösteride çalınan İzmir Marşı da Mudanyalılar tarafından coşku ve alkışlar eşliğinde söylendi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık