Avrupa Birliği Fonları ile Gençlere Katkı Sağlıyoruz!

• 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Programı altında yer alan, belediye olarak proje ortağı olduğumuz ve Avrupa Birliği'nden hibe almaya hak kazanan “Multicultural Sound” isimli Erasmus + Gençlik Değişimi Projesi İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleşti.

16-25 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşen projeye; İspanya, İtalya, Portekiz, Romanya, Makedonya, Macaristan, Estonya ve Türkiye'den toplam kırk genç katılım sağladı.

Farklı kültürleri ve gelenekleri sanat yoluyla buluşturmayı hedefleyen projeye; Beşiktaş Belediyesi adına 4 genç ve 1 grup lideri katıldı.

Proje kapsamında; grup çalışmaları, yaratıcı atölye çalışmaları, kültürel geceler, kültürler arası atölye çalışmaları, güven inşaatı faaliyetleri, enerji sağlayıcılar ve buz kırıcılar gibi yaygın eğitim ilkeleri kullanıldı.