solyanreklam
sagreklam

Avcılar Halkı Parklarıyla Mutlu

Avcılar Halkı Parklarıyla Mutlu

Avcılar Halkı Parklarıyla Mutlu
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 7:44

İstanbul’un nefes alan nadir ilçelerinden olan Avcılar’a, sekiz yeni park ve dokuz yeni park yenileme çalışması yapıldı. Bölgenin en işlek yerlerinden Halide Edip Adıvar Park’ı ve Ahmet Yesevi Parkı Sahil Seyir terası baştan sona Avcılar Belediyesi ekipleri tarafından yenilerek vatandaşların hizmetine girdi.Avcılar Belediyesi yeşili, doğayı ve ekolojik düzeni koruyarak, Avcılar’ı yaşanabilir bir kent haline getiriyor. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla Avcılar’a estetik bir kimlik kazandıran Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü birçok alanda da hizmetlerine devam ediyor. Yeşil alan miktarını artırmaya yönelik çalışmaları yaz-kış ara vermeden sürdürüyor.

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, parklar ’da zemin çalışmaları, çocuk oyun aletlerin onarımları, çevre peyzaj ve ot biçme çalışmaları yapılarak, park içinde bulunan spor sahaları yenilendi. Bunlara ek olarak 2014 yılında Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın göreve gelmesiyle kadın hassasiyeti gözetilerek yapılan; Avcılar’a özgü İstanbul’un simgesi 360 derece dönerli Lale Koltuklara da bakım çalışmaları yapıldı.İstanbul’un nadide parkları arasında yer alan Sahil manzaralı Ahmet Yesevi Parkı ve diğer parklar birlikte toplam 533 ağaç dikilerek vatandaşların hizmetine açıldı. Yeni dikilen rengârenk çiçeklerle birlikte Minik dostlar için çeşitli noktalarda su kapları ve mamalar eklendi.

Çalışmaları yerinde takip eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ‘’Avcılar’ımız doğasıyla ve parklarıyla İstanbul’un en güzel yerleri arasında. Mevcut alanlarımızı en iyi şekilde vatandaşların kullanıma açmak istiyoruz. Sosyal Demokrat bir belediye olarak bir ekiplerimiz bir bütün halinde çalışıyor. Park’taki kediden kuşa kadar bütün canlıların yaşam alanlarına saygılı bir şekilde hizmet etmekteyiz. Şehir ve Medeniyet hayatımızın en önemli parçası olan parklarımızı ve Avcılar’da mahalle kültürünü koruyacağız.’’ ifadelerinde bulundu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık