solyanreklam
sagreklam

ATATÜRK PARKI’NA VATANDAŞLARDAN ÖVGÜ

ATATÜRK PARKI’NA VATANDAŞLARDAN ÖVGÜ

ATATÜRK PARKI’NA VATANDAŞLARDAN ÖVGÜ
  • 25 Haziran 2016, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’nin yapımını tamamlayarak hizmete açtığı Güzelyalı Atatürk Parkı vatandaşların övgüsünü aldı. Vatandaşlar Türkyılmaz’a bu hizmetinden dolayı teşekkür etti.

Mudanya Belediyesi’nin büyük bir kısmını kendi imkanlarıyla yaptığı ve hizmete açtığı Güzelyalı Atatürk Parkı’nda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz incelemelerde bulundu. İftar sonrasında gerçekleşen incelemelerde vatandaşlarla sohbet eden Karabıyık ve Türkyılmaz, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Atatürk Parkı’nı çok beğendiklerini ve nefes alacak bir park olduğunu belirten vatandaşlar Türkyılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek bu tür alanların arttırılmasını istediler. Çocuklar ise park içerisinde yer alan oyun alanlarında eğlenmenin ve oyunların tadını çıkarıyorlar.
“ÖVGÜ VE TEŞKKÜR BİZLERE GÜÇ VERİYOR”
Karabıyık’a Atatürk Parkı ve yapılacak diğer imalatlar hakkında bilgiler veren Türkyılmaz, eski belediye binasının bulunduğu alanında Atatürk Parkı’na entegreli şekilde düzenleneceğinin müjdesini verdi. Yaz ayının sonunda düzenleme çalışmalarına başlamak istediklerini de belirten Türkyılmaz, “Hemşehrilerimizden aldığımız övgüler ve teşekkürler bizlere güç veriyor. Bu çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum” dedi. Çalışmaları yerinde inceleyen ve Atatürk Parkı’nı çok beğenen Prof. Dr. Lale Karabıyık ise, Türkyılmaz’ı çalışmalarından dolayı kutladı. Vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini de dinleyen Karabıyık ve Türkyılmaz, alanda bulunan ücretsiz internet hizmetini de test etti.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık