solyanreklam
sagreklam

AŞURE BEREKETİ GÜZELYALI VE TİRİLYE’DE YAŞANDI

AŞURE BEREKETİ GÜZELYALI VE TİRİLYE’DE YAŞANDI

AŞURE BEREKETİ GÜZELYALI VE TİRİLYE’DE YAŞANDI
  • 16 Ekim 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi ilçenin farklı noktalarında Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramlarına devam ediyor. Tirilye ve Güzelyalı Mahallelerinde aşure ikramlarında bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Muharrem Ayı’nın yaşanan kötü günlerin bitmesine vesile olmasını diledi.

Mudanya’da bu yıl Muharrem ayı vatandaşlarla birlikte iç içe yaşanıyor. Zeytin Dalı ekibinin koordinesinde gerçekleşen aşure ikramları,  Güzelyalı ve Tirilye Mahallelerinde devam etti. Tirilye Mahallesi, Güzelyalı Şehit Feyyaz İlhan Parkı ve Atatürk Parkı’nda vatandaşlar ile bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.  Yalı Mahallesi Muhtarı Nejdi Dilsiz’in de katılım sağladığı ikramlarda ayrıca şehit babası Abdülcabbar İlhan tarafından Şehit Feyyaz İlhan’ın ruhuna lokma döküldü.
TİRİLYE’DE 1500 KİŞİLİK AŞURE İKRAMI
Hafta sonunu Tirilye Mahallesi’nde vatandaşlar ile birlikte geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1500 kişilik aşure ikramında bulundu. Tirilye Mahalle Meydanı’nda gerçekleşen aşure ikramlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar başkan Türkyılmaz ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Muharrem ayının barış ve kardeşlik duygularının gelişmesi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, “Muharrem Ayı’nın ülkemizde yaşanan kötü günlerin bitmesine vesile olmasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diliyorum” dedi. Güzelyalı ve Tirilye Mahallelerinde üç noktada toplam 5 bin kişilik aşure ikramı gerçekleştirilirken, aşure ikramları 17 Ekim Salı günü Göynüklü, Aydınpınar ve Yörükali Mahallelerinde gerçekleştirilecek. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık