solyanreklam
sagreklam

#AşkınSelfiesi'nin Kazananları Belli Oldu!

Beşiktaş Belediyesi'nin 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği #AşkınSelfiesi fot...

#AşkınSelfiesi'nin Kazananları Belli Oldu!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen #AşkınSelfiesi yarışması ile 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanını başlattı. Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden çektikleri birbirinden güzel selfie (özçekim) fotoğraflarını #AşkınSelfiesi etiketiyle paylaşan vatandaşlar, Paris, Venedik ve Roma tatilleri için keyifli bir mücadeleye tutuştu.

Son katılım tarihi 7 Şubat Pazar günü saat 23.59 olan yarışmanın kazananları, 8 Şubat Pazartesi günü pek çok ünlü isimden oluşan jürinin seçimiyle noter huzurda belirlendi.

#AşkınSelfiesi yarışmasının jürisi, 8 Şubat Pazartesi günü Raffles Otel Zorlu Center'da düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Sunuculuğunu Neşe Sapmaz ve Cem Ceminay’ın üstlendiği basın toplantısında tanıtım videolarının gösterimi ardından jüri seçimlerini yaptı.

#AşkınSelfiesi yarışmasının jürisinde; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Özlem Hazinedar, ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, Ramadan Çaysever, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Serdar Ortaç, Chloe Loughnan, Selami Şahin, Didem Şahin, Mustafa Yurttaş, Beste Yurttaş, Mehmet Coşkundeniz ve geçen yılın birincileri Levent Çorapçı ve Ebru Mısırlı yer aldı.

Noter huzurunda neticelenen yarışmada dereceye giren çiftlerden birinciye Paris, ikinciye Venedik ve üçüncüye de 3 günlük Roma tatili hediye edildi.

Yarışmada Dereceye Girenler

1. Asil Kazanan - Uğur Yavuz

2. Asil Kazanan - Ümit Basalak

3. Asil Kazanan - Arzu Akdağ

1. Yedek - Aslı Birinci

2. Yedek - Canan Akyokuş

3. Yedek - Çiğdem Kumral




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık