solyanreklam
sagreklam

Arnavutköy'de Çocuklar İçin Yeni Park Yolda

Arnavutköy Belediyesi’ne ait eski hizmet binasının bulunduğu alan çocuk parkına dönüştürülüyor.

Arnavutköy'de Çocuklar İçin Yeni Park Yolda
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 16:23

Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde bulunan ve yıllarca Arnavutköylülere hizmet etmiş belediye binası, Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin yapılmasıyla boşa çıktı. Arnavutköy Belediyesi yeni yerinde hizmet vermeye başladığında boşa çıkan alan, çocuk parkı alana olarak projelendirildi.

Arnavutköy Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından proje çalışması yapılan alanın, düzenleme çalışmaları yapıldıktan sonra uygulama çalışmalarına başlandı.

İlçeye kazandırılan şehir parkları, bölge parkları gibi büyük parkların yanı sıra mahallere yapılan parklar ile çocukların gün içinde keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturuluyor.

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından eski hizmet binasının bulunduğu alana, park yapım çalışması başladı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş olacak.

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılan park 2.085 m2 alana inşa ediliyor. Parkın içerisinde; çocuk oyun alanı, yeşil alan, dinlenme alanı ve seyir alanı yer alacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık