solyanreklam
sagreklam

Arnavutköy Belediyesi’nden Çocuklara İki Yeni Park

Arnavutköy Belediyesi tarafından Boğazköy ve Mavigöl Mahallelerine yapılan iki yeni parkın yapımı tamamlandı....

Arnavutköy Belediyesi’nden Çocuklara İki Yeni Park
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 14:07
Arnavutköy Belediyesi’nden Çocuklara İki Yeni Park

Arnavutköy Belediyesi tarafından Boğazköy ve Mavigöl Mahallelerine yapılan iki yeni parkın yapımı tamamlandı.

   

Arnavutköy Belediyesi mahallelerde yaptığı çalışmalarla hem çocukları hem ailelerini sevindiriyor. Bu kapsamda Boğazköy ve Mavigöl Mahallelerine yetişkinler için aktivite ve dinlenme mekanı, çocuklar için de oyun alanı ihtiyacının karşılanması için yeni parklar yapıldı. Çocukların oyun oynayarak, hem zihinsel hem de fizyolojik gelişimlerini sağlıklı olarak geliştirebilmeleri için yapılan parklarda, minikler bir arada hareketli zamanlar geçirecek, bu sayede hem kas gelişimlerini sağlayacak hem de sosyalleşmeyi ve paylaşımı öğrenecekler.

Boğazköy Mahallesi Parkı

3 bin 62 metrekare alana sahip olan Boğazköy Mahallesi Park Alanı’nın içerisinde; meydan, futbol sahası, çocuk oyun alanı, 3 adet pergola, 6 adet piknik masası ve 7 adet bank yer almaktadır. Parkın çoğu alanı sert zeminden oluşmaktadır.

Mavigöl Mahallesi 23 Nisan Egemenlik Parkı

2 bin 434 metrekare alana sahip olan Mavigöl Mahallesi 23 Nisan Egemenlik Parkı’nın içerisinde; çocuk oyun alanı, modüler saha, fitness alanı, büfe, 1 adet ağaç altı oturma, 5 adet çatılı piknik masası ve 8 adet bank yer almaktadır. Ayrıca park alanının içinde muhtarlık binası da yer almaktadır. Parkın yaklaşık olarak yüzde 50’si yeşil alandan yüzde 50’si de sert zeminden oluşmaktadır.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık