solyanreklam
sagreklam

ANTALYA’DA DİNÇ SPOR İMZASI

ANTALYA’DA DİNÇ SPOR İMZASI

ANTALYA’DA DİNÇ SPOR İMZASI
  • 18 Ocak 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Karatay Lisesi Spor Kulübü’nü 34-30 mağlup etti.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2.’Lig’i B grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç spor Bayan Hentbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Karatay Lisesi Spor Kulübü’nü 34-30 yenerek galibiyet serisine devam etti. Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maça iki takımda hızlı başladı. Birbirine üstünlük sağlamaya çalışan iki takım ilk yarıda başa baş mücadele etti. Hücumda daha etkili olan Dinç spor ilk devreyi 18-13 önde bitirdi. Burdur Bölgesi’nden hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ikinci yarısında Din çspor kontrolü elden bırakmadı. Emire, Sena ve kaleci Büşra’nın güzel oyunu ile maçta üstünlüğünü sağlamlaştıran Dinç spor, farkın kapanmasına izin vermedi. Dinç spor’da Emire ve Sena 9’ar golle maçta yıldızlaşırken, Dinç spor karşılaşmayı 34-30 kazandı. Dinç spor’da Ceren, Antalya temsilcisinde ise Hülya kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
İLK HEDEF PLAY-OFF GRUPLARI
Öncelikli hedeflerinin play-off grupları olduğunu belirten Dinç spor Antrenörü Ali Karayörük, “Play-off’larda başarılı olup bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Yolumuza emin adımlar ile her maçı final havasında oynayarak devam ediyoruz” dedi. Oyuncularının hepsini tek tek kutlayan Karayörük, “Bize bu yolda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Mudanya Belediyesi ve Kulüp Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Emin adımlar ile hedeflerimize doğru ilerliyoruz” dedi.  Dinç spor Bayan Hentbol Takımı, bu sonuçla grubunda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile ikinci sırada bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık