solyanreklam
sagreklam

ANDERSON KONSERİ

ANDERSON KONSERİ

ANDERSON KONSERİ
  • 10 Ekim 2014, Cuma 0:00

MUDANYA’DA ANDERSON RÜZGÂRI ESTİ

Mudanya dünyaca ünlü bir keman virtüözünü ağırladı. Mudanya Belediyesi’nce düzenlenen Mudanya Mütarekesi’nin 92. Yıl dönümü ve Barış Festivali etkinlikleri kapsamında cuma akşamı Mütareke meydanında sahne alan Canan Leslie Anderson kendisini izlemeye gelenleri adeta büyüledi. Bilinen ve eskimeyen şarkıların yanı sıra performansı ile parmak ısırtan Anderson,  repertuarında klasik parçalara da yer verdi.

KEMANI KONUŞTURAN KADIN

İtalya’nın Vicenza şehrinde doğan ve ilk konserini 6 yaşında Avusturya Kültür Merkezi’nde veren ünlü sanatçı, mütareke meydanını dolduran Mudanyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Kemandaki ustalığı ile büyük alkış alan ünlü müzisyen güzelliği ve kıyafetiyle de dikkat çekti. 

ANDERSON: BİR İNSANI SEVMEK İLE BAŞLAYACAK HERŞEY

Dünyaca ünlü orkestralarda başkemancı olarak görev alan ve 1996’de Hindistan Bombay senfoni orkestrasında 3 hafta boyunca müzisyenlik yapan Anderson,  mütareke meydanından barış mesajları verdi. Kobani protestolarıyla başlayan şiddet olaylarını üzüntüyle izlediğini belirten dünyaca ünlü keman virtüözü, ‘’Her şeyin başı sevgi, sevginin olmadığı yerde nefret var, gözyaşı var.  Sevginin gücü nefreti yenmeli’’ diye konuştu. Annesinin Türk,  babasının Amerikalı olduğunu ifade eden Anderson,  insanın dili,  dini ırkı nedeniyle ayrıştırılmasına karşı olduğunu söyledi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Mudanya’da kemanını konuşturan ünlü müzisyen, ‘’Sarı Gelin’’  parçası ile de izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Konserinin sonunda Anderson,  Mudanyalılar tarafından ayakta alkışlandı. Konserin sonunda ünlü sanatçıya CHP parti meclisi Üyesi Murat Karayalçın Girit danteli işlemeli kaftan hediye ederken,  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise Anderson ‘a Mudanya’nın ünlü zeytin ve zeytin ürünlerinden oluşan hediye paketi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık