solyanreklam
sagreklam

Anamurlu Tenisi Çok Sevdi

Anamurlu Tenisi Çok Sevdi

Anamurlu Tenisi Çok Sevdi
  • 29 Kasım 2017, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan Anamur’a kazandrlan tenis kortu tesisi, Anamurlu vatandalarn takdirini topluyor. Tesis sayesinde Anamurlular, günün her saatinde, nezih bir ortamda hem tenis öreniyor hem de spora tevik ediliyor.

Birçok ilde benzeri yok

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan spora ve sporcuya yönelik hizmetler tüm hzyla devam ederken, Anamur’a kazandrlan tenis kortu sayesinde yüzlerce vatanda spora tevik ediliyor. 735 bin TL’lik proje bedeli ile Anamur’a kazandrlan 5 bin 600 metrekarelik alanda kurulu Burhanettin Kocamaz Tesisleri projesinde 3 tenis kortu, 1 oyun grubu, 1 fitness grubu, 120 kiilik tribün ve 200 metrekarelik kapal alan kafeteryas yer alyor.

Birçok ilde ei olmayan tenis kortlar, Mersin’in Anamur lçesi’nde yüzlerce kiiye hizmet veriyor.

Dileyen herkes faydalanabiliyor

Anamur Tenis Daclk ve Su Sporlar Kulübü Bakan Alaaddin mdat, “Tesisimizin projesi Anamur Belediyesi’ne aitti ancak yapm iini Büyükehir Belediyesi gerçekletirdi. Bata Burhanettin Kocamaz Bakanmz olmak üzere bu tesisin yaplmasnda emei geçenlere teekkür ederiz. Birçok ilde böyle bir tesis yok. Anamur’daki tesisimizde 3 ayr kort yapld. u an kurslarmz devam ediyor. Kursiyerlerimiz de 4 yandan balyor. Dileyen herkes gelip tenis kortundan faydalanabiliyor. Yani eli raket tutan herkes gelip burada tenis oynayabiliyor. Tenis, Anamur’da sevilen bir spor. Bu tesisin yapmyla ilgi daha da artt ve gelecek sene burada Allah’n izniyle çok güzel iler yapacaz. u anda kulübümüz bünyesinde 150 kursiyerimiz bu tesisten faydalanyor. Ama önümüzdeki günlerde okullarmz da bu spora tevik için ücretsiz kurslar düzenleyerek gençlerimize de tenis öreteceiz. Sayn Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a çok teekkür ediyoruz. Bu imkanlar sayesinde burada tenis öretip, gençlerimizi kahvehanelerden ve sokaklardan uzak tutacaz” diye konuarak, bu tesisler sayesinde Anamurlu vatandalarn tenise kar ilgisinin her geçen gün arttna iaret etti.

7’den 70’e, paras olan da olmayan da…

Anamur Tenis Daclk ve Su Sporlar Kulübü Antrenörü Mesut Yavuz ise, “Ortalama 40 örenciye kurs veriyorum. Tesis daha çok yeni olmasna ramen gösterilen ilgi oldukça güzel ve ilerleyen günlerde Anamur’da bu spora yönelecek kii says giderek artacak. Öncelikle Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a çok teekkür ederiz. Böyle bir tesis açarak tenis sporu ile Anamur’u tantrd için kendisine minnettarz. Biz de 7’den 70’e herkese, paras olana da olmayana da bu tesis sayesinde ders veriyoruz ve tenisi sevdiriyoruz” sözleriyle Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür etti.

Anamur gibi küçük bir ilçede akam saatlerinde gelip aileleri ile birlikte tenis oynayabildiklerini ifade eden kursiyerler de verdii bu hizmetten dolay Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık