solyanreklam
sagreklam

Ana Kanalizasyon Hatları Temizleniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, ana kanalizasyon hatlarında yürüttüğü temizlik çalışmalarına bu kez Yunusemre ilçesine bağlı Ayn-ı Mahallesi 8 Eylül Caddesi ile devam ediyor.Manisa Su ...

Ana Kanalizasyon Hatları Temizleniyor
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 18:34
02.08.2018 15:34

MASKİ Genel Müdürlüğü, ana kanalizasyon hatlarında yürüttüğü temizlik çalışmalarına bu kez Yunusemre ilçesine bağlı Ayn-ı Mahallesi 8 Eylül Caddesi ile devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde birçok noktada vatandaşa hizmet ulaştırıyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü ana kanalizasyon hattı temizlik çalışmaları Manisalılara rahat bir nefes aldırıyor. Ekipler, Yunusemre ilçesine bağlı Aynı-ı Mahallesi 8 Eylül Caddesi’nde yer alan ana kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmasına başladı. Temizlik çalışması ile yağışlı havalarda kanalizasyon hatlarında taşkın ve koku yaşanmasının önüne geçilecek.
“MASKİ’nin çalışmaları güzel”
Ayn-ı Ali Mahalle Muhtarı Hasan Uçar, “Çalışmalardan memnunuz. Yağmur yağdığı zaman hatlarda koku ve taşkın oluyordu. MASKİ’nin çalışmaları güzel. Müracaat edildiği zaman hemen koşuluyor. Teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık