solyanreklam
sagreklam

Amatör Spor Kulüplerine Osmangazi Desteği

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, amatör spor kulübü başkanlarıyla Merinos Tren İstasyonu Tesisleri’nde bir araya geldi.

Amatör Spor Kulüplerine Osmangazi Desteği
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 13:03

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, amatör spor kulübü başkanlarıyla Merinos Tren İstasyonu Tesisleri’nde bir araya geldi.

Hayata geçirdiği örnek ve öncü sosyal projelerle vatandaşın hayatına dokunan Osmangazi Belediyesi, spor ve sporculara da sağladığı desteklerle örnek olmaya devam ediyor. İlçedeki amatör spor kulübü başkanlarının taleplerini dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sağlıklı nesillerin spor ve sanatla geleceğini ifade ederek, “İlçe genelinde özellikle çocuk ve gençlerimize enerjilerini atmaları için çeşitli bölgelere spor sahaları ve kompleksleri kazandırdık. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ancak spor ve sanatla uzak tutabiliriz” dedi.

Spor Kulüplerini Deplasmana Osmangazi Taşıyacak

Başkan Dündar, kulüplerin deplasmana gitmeleri için ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirterek, “Her kulüp taleplerini bildirsin. Kulüplerin haftalık programlarına göre ulaşımlarını sağlarız. Bunun dışında zaten bizim her mahallede spor tesislerimiz mevcut ve sizler bu tesislerden de istediğiniz kadar istifade edebilirsiniz. Sizler, gençler için bu kadar fedakarlık yapıp kolları sıvarken bizler de sizlere destek olmak için ulaşımdan malzemeye, antrenman sahasına kadar elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Toplantı sonunda kulüp başkanları, desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a tek tek teşekkür etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık