solyanreklam
sagreklam

Amasya Şirin Köprüsü Hizmete Açıldı

Amasya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Hacılar Meydanı Mahallesi ile Akbilek Mahallesini birbirine bağlayacak olan “Şirin Köprüsü” törenle hizmete açıldı.

Amasya Şirin Köprüsü Hizmete Açıldı
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:47

 Amasya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Hacılar Meydanı Mahallesi ile Akbilek Mahallesini birbirine bağlayacak olan “Şirin Köprüsü” törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Vali Dr. Osman Varol, Amasya Milletvekili Haluk İpek, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

  Belediye Başkanı Cafer Özdemir açılış öncesi yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi ;

 

 ‘Ferhat'ın Şirin'e aşkı gibi bizde bu şehrin her köşesinde Ferhat aşkı ile çalışıyoruz. Ferhat Köprüsü’nden sonra Şirin Köprüsü’nü de kısa bir süre içerisinde tamamlayarak sizlerin hizmetine sunduk. Hacılar Meydanı Mahallesi ile Akbilek Mahallesini birbirine bağlayacak ve İstasyon, Ferhat, Kurtboğan ve Akbilek köprülerindeki taşıt yoğunluğunu azaltacak olan Şirin Körprüsü’nün Amasya’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temenni ediyorum.”

 

  Köprünün yapım aşaması ve maliyeti hakkında da bilgiler veren Başkan Özdemir emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmalarının ardından kurban kesilerek, köprünün açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Daha sonra ise köprü ve çevresi gezilerek bilgiler alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık