ALPU VE BOZAN’DA SİNEMA COŞKUSU

• 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Bykehir Belediyesinin dzenledii Ak Hava Sinema Geceleri Alpu le Merkezi ve Bozan Mahallesinde vatandalar bir araya getirdi.

Bykehir Belediyesi Ak Hava Sinema Geceleri Alpulu vatandalarla bulutu. Alpu Cumhuriyet Meydan ve Bozan Mahallesinde dzenlenen Ak Hava Sinemas etkinlii vatandalar tarafndan youn ilgi grd. Bykehir Belediyesinin ilelerde yaayan vatandalara ynelik dzenledii etkinlikte Alpulu vatandalara cretsiz olarak msr ve meyve suyu datlrken, ocuklara ise boyama kitab ve boya kalemi hediye edildi. Alpu lesinde ve Bozan Mahallesinde vatandalar bir arada film izlemenin keyfini kard. Birok ocuun sinemayla ilk defa tantn ifade eden vatandalar, filmi byk bir keyif ile izleyerek etkinlikten dolay Bykehir Belediyesine teekkr ettiler.

Ak Hava Sinema Geceleri, 31Temmuz Pazartesi 21.00de Han Cumhuriyet Meydannda devam edecek.