solyanreklam
sagreklam

ALMANYA'DAN GELEN GAZETECİLER ESKİŞEHİR'E HAYRAN KALDI

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'nın çeşitli kentlerinden Türkiye'ye gelen gazeteciler, Eskişehir'e hayran kaldı.

ALMANYA'DAN GELEN GAZETECİLER ESKİŞEHİR'E HAYRAN KALDI
  • 25 Kasım 2018, Pazar 4:34

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'nın çeşitli kentlerinden Türkiye'ye gelen gazeteciler, Eskişehir'e hayran kaldı. Kent gezisi sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret eden gazeteciler, hayata geçirdiği başarılı projelerden dolayı Başkan Büyükerşen'i tebrik ettiler.

Hamburg Türk Basın Birliği Başkanı Mehmet Atak öncülüğünde Almanya'nın çeşitli kentlerinden Türkiye'ye gelen gazeteciler, kent gezisi sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Eskişehir'in Anadolu'nun ortasında gelişmiş ve çağdaş bir kent olarak niteleyen heyet, Başkan Büyükerşen'in vizyonu ile bundan sonra da şehrin çok daha ileriye gideceğine inandıklarını vurguladı. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Büyükerşen'e teşekkür eden Türk Basın Birliği Başkanı Mehmet Atak "Hayata geçirdiğiniz projeleri yerinde gördük. Çok etkilendik. Gerçekten Eskişehir halkının sizlere göstermiş olduğu saygıyı sonuna kadar hak ediyorsunuz" dedi.

Ziyaretleri dolayısı ile gazetecilere teşekkür eden Başkan Büyükerşen gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, heyete çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık