AKŞAM ÇAYI BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Akşam çayı buluşmalarımız Küçüksu Mahallesi Tufan Parkı ve Valide-i Atik Mahallesi Valide-i Atik Parkı'nda devam etti.

AKŞAM ÇAYI BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
  • 17 Temmuz 2018, Salı 0:00

Müzik eşliğinde çay, simit ve peynir ikramıyla başlayan programda çocuklara yönelik yüz boyama, zeka oyunları (satranç, mangala) gibi atölye çalışmaları da gerçekleştirildi. Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında buluşmalara yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti ve "Bu parklar mahallelerimizin nefes alma yerleridir, aman boş bırakmayın, uygunsuz kişiler gördüğünüzde zabıtamıza haber veriniz, park denetimleri için kaymakamlığımızla işbirliği içindeyiz." dedi ve hisseli tapu sahibi vatandaşların da kendi aralarında anlaşmaları halinde projelerinin belediyemizce destekleneceği müjdesini verdi.

Akşam çayı buluşmalarımız yaz boyunca mahalle mahalle devam edecek.