solyanreklam
sagreklam

AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş Diyarbakır'da

AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş Diyarbakır'da

AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş Diyarbakır'da
  • 11 Ekim 2018, Perşembe 14:08

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Dicle Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘2.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Siyaset Sempozyumu’na katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Dicle Üniversitesi tarafından düzenlenen "2.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Siyaset Sempozyumu"na katıldı. Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salonunda düzenlenen sempozyuma Kurtulmuş ve Başkan Atilla’nın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Vali Yardımcısı Hasan Gökpınar, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından sempozyuma geçildi. Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sempozyumun ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, Başkan Atilla ve protokoldekiler, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık