AHEF’TEN TÜRKYILMAZ’A SAĞLIK DESTEĞİ

• 03 Haziran 2016, Cuma 0:00

Türkiye’de 22 bin üyesi bulunan Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) ikinci başkanı Dr. Mehtap Aslan ile Bursa Aile Hekimliği Derneği (BURSAHED), üyeleri Dr. İzzet Kalalı ve Dr. Atıl Başar Bozkurt, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Mudanya Belediyesi’nin sağlık alanında gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler konusunda hekimlere bilgiler aktaran Türkyılmaz, Zeytin Dalı ve Uğur Böceği projeleri konusunda hekimlerden destek aldı. Uğur Böceği projesinin de kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini belirten Türkyılmaz, “Bu projemizde Zeytin Dalı Projemiz gibi övgüler alacak ve hemşehrilerimiz tarafından benimsenerek sahip çıkılacak projelerimiz arasında yer alıyor” dedi.
Belediyenin gerçekleştirdiği defin işleri için hekim istihdamı konusunda Türkyılmaz’dan söz alan hekimler Zeytin Dalı ve Uğur Böceği Projeleriyle sağlık alanında gerçekleşecek olan çalışmalar konusunda Türkyılmaz ve Mudanya Belediyesi’ne gereken desteği vereceklerini ifade ettiler.