solyanreklam
sagreklam

AÇIKHAVA SİNEMA GÖSTERİMLERİ BAŞLADI

Usta müzisyenler Cahit Berkay ve Taner Öngür de müzikleri ile adalıların karşısındaydılar.

AÇIKHAVA SİNEMA GÖSTERİMLERİ BAŞLADI
  • 20 Temmuz 2020, Pazartesi 4:07

Yönetmen Kaan Müjdeci ile ortaklaşa düzenlenen açık hava sinema etkinliklerinin ilkini Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin'in başrollerini paylaştığı, unutulmaz bir Atıf Yılmaz filmi olan "Selvi Boylum Al Yazmalım" ile gerçekleştirildi. Filmin değerli müzisyeni Cahit Berkay da mini konseriyle halkın arasında idi.

Nostaljik sinemanın dokusuna uygun olarak, Büyükada tarihi Faytoncular Meydanı'nda, pandemi koşullarını dikkate alarak açılışını gerçekleştirilen etkinliğe Ada halkı büyük ilgi gösterdi.

BAŞKAN GÜL'DEN FAYTONCULARA TEŞEKKÜR

Başkan Erdem Gül, yaptığı konuşmada etkinliğin gerçekleştirildiği Faytoncular Meydanı'na dikkat çekerek, "Bu meydanda uzun yıllar çalışarak ekmek paralarını kazanan faytoncu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu meydan onlarındır. Dolayısıyla sinemayı onlara emanet ederek başlatıyoruz" dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgını da hatırlatan Başkan Gül, "Pandemi koşullarında da olsa, uzun zaman sonra biraraya gelip birlikte sinema izlemek keyif verici. Böylesi güzel zamanları hep birlikte yaşatmaya devam edelim" diye konuştu.

EFSANE MÜZİSYENLER ADALILAR İÇİN ÇALDI
Yönetmen Kaan Müjdeci de etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu ve sözü müziğin efsane isimlerine bıraktı.

Usta müzisyenler Cahit Berkay ve Taner Öngür "Selvi Boylum Al Yazmalım" müziği ile konuklarımızın karşısındaydılar. İkilinin harika performansı izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.Müzik yerini filme bıraktı...

YARIN AYNI SAATTE, AYNI YERDE
Patlamış mısır ve çekirdeğinizle izleme keyfine varacağınız açık hava sinema etkinliğimiz yarın aynı yerde ve saatte "Arizona Rüyası" filmiyle devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık