ABDULHAMİD HAN GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

Belediyemiz tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatının temeli atıldı....

• 26 Temmuz 2018, Perşembe 13:44

ABDULHAMİD HAN GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

Belediyemiz, Yeni Mahalle’de yapımına başladığı ve içerisinde 300 kişilik konferans salonu, bay ve bayan taziye evi ve meslek kurslarının verilebileceği salonların yer alacağı 3 katlı Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatına tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, 220 metrekarelik alan üzerine 3 kat olarak yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Kültür Evi’nin temel atma işleminin gerçekleştiğini dile getirdi.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 26.07.2018