8 MART KONSERLERİ GERÇEKLEŞTİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Nedeni ile Düzenlediğimiz Etkinlikler İçerisinde Ücretsiz Konserlerde vardı

8 MART KONSERLERİ GERÇEKLEŞTİ
  • 12 Mart 2018, Pazartesi 0:00

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikler içerisinde halka açık, ücretsiz konserler de yer aldı. Şef Nesibe Özgül Turgay yönetimindeki Adalar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Şef Orhan Yazar yönetimindeki Adalar Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu, 11 Mart Pazar günü Anadolu Kulübü’nde verdikleri konserlerde şarkılarını Adalar halkı için seslendirdi. Konser sonunda her iki koro şefine çiçek vererek teşekkür eden Belediye Başkanımız Atilla Aytaç, Belediye olarak önümüzdeki yıllarda 8 Mart’ı bir gün değil; 1 hafta yapacağımız etkinliklerle anacağımızı Adalar halkına duyurdu.