solyanreklam
sagreklam

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü!

Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü MKM’de düzenlenen Erol Evgin kon...

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

8 Mart'ta Erol Evgin Konseri
Sen Unutulacak Kadın Mısın?

Mucizeler yaratan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun...
Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenlenen Erol Evgin konseriyle kutladı.

Erol Evgin En Güzel Şarkılarını Beşiktaşlı Kadınlar İçin Söyledi!

Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleşen bu çok özel konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Semra Özal, Türkan Sabancı, iş ve cemiyet dünyasından önemli isimler, Sivil Toplum Kuruluşları, dernek temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı. Salona sığmayan vatandaşlar için fuaye alanına barkovizyon yerleştirildi. Oldukça coşkulu geçen konserde; Beşiktaşlı kadınlar Erol Evgin'in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı. Konserin sona ermesiyle tüm salon yine hep bir ağızdan coşkuyla İzmir Marşı'nı söyledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın eşi Av. Özlem Hazinedar dinleyicilere “Ne Olacak Şimdi” filminden kesitler izletti. Filmdeki sahnelerden örneklerle konuşmasını yapan Özlem Hazinedar, kadınların toplumdaki yerine değinerek, ”Bizleri insan türünün eksikli bireyleri gibi algılayamayacaklarını öğreteceğiz. Bizlere kadın olduğumuz için değil sadece insan olduğumuz için zorbalık yapamayacaklarını hatırlatacağız. Önce evimizden, oğullarımızdan, erkek kardeşlerimizden başlayarak bunu yapacağız. Eminim kocalarımız hayat arkadaşlarımız ve sadece eşimiz değil eşitlerimizde arkadan gelecektir. Unutmayalım ki bu toplumun yarısı kadın ise, diğer yarısını da kadınlar doğurmuştur. Gücümüzün farkında olalım” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ise, Türk kadının tarihteki yerine yönelik yaptığı konuşmasında, “1923 yılında bizim kadınlarımız o Kuvâ-yi Milliye ruhuyla tüm kurtuluş mücadelesinde erkeklerden yarım adım bile geri kalmadı” ifadelerini kullandı.

Konser sonrası konuşma yapan Başkan Hazinedar ise, “Çocukluk yıllarımda derin izleri olan ve bu geceyi şarkılarıyla değerli kılan usta sanatçımız Erol Evgin'in önünde saygıyla eğiliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm emektar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu günü Türk kadını için ayrıca özel ve anlamlı kılan, Türk kadınını yücelten Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygı ve özlemle yâd ediyorum” dedi.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık