solyanreklam
sagreklam

38’inci Kavun Karpuz Festivali’ne Büyükşehir ve MASKİ Damgası

Bu yıl 38’incisi düzenlenen Geleneksel Gölmarmara Kavun ve Karpuz Festivali’ne Büyükşehir ve MASKİ’nin stantları damga vurdu. Festivale gelen ziyaretçiler, i...

38’inci Kavun Karpuz Festivali’ne Büyükşehir ve MASKİ Damgası
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 11:23
30.07.2018 08:23

Bu yıl 38’incisi düzenlenen Geleneksel Gölmarmara Kavun ve Karpuz Festivali’ne Büyükşehir ve MASKİ’nin stantları damga vurdu. Festivale gelen ziyaretçiler, içme suyu depolarından çıkan eski borular ile yılanlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu yatırımlarla 17 ilçede vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda, Gölmarmara’da bu yıl 38’incisi düzenlenen Geleneksel Kavun Karpuz Festivali’nde Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ’nin stantları vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Stantlara gelen ziyaretçilere, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Harun Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Cülen, Çözüm Merkezi Sorumlusu Kemal İskifoğlu ve MASKİ Basın Danışmanı Göksel Topçu tarafından bilgi verildi. MASKİ’nin yapmış olduğu içme suyu depoları tadilatlarından çıkan eski borular ile içme suyu depolarından çıkan yılanlar karşısında mahalle muhtarları ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yıllarca eski sistemlerden su içtiklerini ifade eden Gölmarmaralılar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde hizmetle tanıştıklarını söylediler. Mahallelerdeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarının da büyük projelerle yenilendiğini belirten Gölmarmara sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’nin sadece bir telefon uzakta olduğunu ve sosyal belediyecilik anlayışını layıkıyla yerine getirdiğini vurguladılar.
“Bu eski borulardan çok çektim”
Taşkuyucak Mahallesi eski muhtarlarından Ali Teyman, “Büyükşehir ve MASKİ olmasaydı susuzluktan, kirlilikten ölürdük. Bu demir borular çok kötüymüş. Yeni sistem gibi olsun hepsi. Daha önce muhtarlık yaptım. Bu eski borulardan çok çektim. Ben, kendi adıma Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Vatandaşlar sağlıklı suya kavuştu”
Hacıveliler Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, “Büyükşehir olmadan önce içme suyu depolarımızdaki borular küf, pas içindeydi. Eski içme suyu depolarını ve vana sistemlerini yenilediler. Mahallelerdeki eski altyapıları sağlıklı hale getirdiler. Bu çalışmalardan çok memnunuz. Vatandaşlar sağlıklı suya kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık