solyanreklam
sagreklam

3. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali!

3. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali, Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşiyo...

3. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Beşiktaş Belediyesi, bu sene üçüncüsü gerçekleşecek olan “Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali”ne ev sahipliği yapıyor.

Antikacılar ve Sahaflar Derneği’nin antika kültürünü genç kuşaklara tanıtmak ve antika esnafının ekonomisine can vermek amacıyla düzenlediği festivalin açılışı 5 Mayıs 2017 Cuma günü Beşiktaş Deniz Müzesi’nde Saat 12.00’de gerçekleşecek. Festivale Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda sanatçı katılım gösterecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan festival, 5-14 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Deniz Müzesi’nde ziyaret edilebilir.

Her Gün Bir Müzayede
Bir döneme damgasını vuran plaklar, eski gazeteler, objeler, fotoğraf makineleri ve resimler gibi nostaljik ürünlerin sergilenerek satılacağı festivalde aynı zamanda Türk - Osmanlı eserlerinin en nadide parçaları da ziyaretçilerin beğenilerine sunulacak. Antika bir esere sahip olmak ya da nostaljiyi derinden yaşamak isteyenler, festivalde kurulan stantları 10.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler.

Tarih:
5-14 Mayıs 2017
Saat: 10.00 - 21.00
Yer: Beşiktaş Deniz Müzesi

Giriş Ücretsizdir.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık