solyanreklam
sagreklam

23 Nisan'ı Denizle İç İçe Kutladık!

Mavi Vatan, Mavi Çocuk, Mavi Uygarlık...

23 Nisan'ı Denizle İç İçe Kutladık!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir gün önceden Bebek Parkı’nda denizle iç içe kutladık. Çocuklarımız; müzik, sergiler, tekne sefası, oyun alanları ve sürpriz hediyelerle neşe dolu bir gün geçirdi.

Çocuklara deniz sevgisini aşılamak ve denizlerin ülkemizin vazgeçilmez hazinelerinden biri olduğunu anlatmak amacıyla “Mavi Vatan, Mavi Çocuk, Mavi Uygarlık” etkinliği Bebek Parkı’nda gerçekleşti...

Mavi Vatan, Mavi Çocuk, Mavi Uygarlık etkinliği Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde 22 Nisan Pazar günü Bebek Parkı'nda düzenlendi. Bebekliler Derneği öncülüğünde düzenlenen etkinliğe denizcilik alanında faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşu da destek verdi. Yoğun katılımın olduğu kutlama alanına birçok stant kuruldu ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Çeşitli su sporlarının da yer aldığı etkinlikte görsel şölenler, danslar ve yarışmalarla çocuklar çifte bayram sevinci yaşadı. Teknelerle boğazı gezme fırsatı bulan çocuklar, balık adamların gösterileriyle doyasıya eğlendi.

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç etkinliğe eşi Günay Doğaç ile katıldı. Doğaç, Bebek Parkına; Beşiktaş Belediye Bando Ekibi eşliğinde İzmir Marşıyla giriş yaptı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte bir grup çocuk Bebek için yaptıkları çalışmaları anlatarak, birkaç taleplerini iletti. Başkan Vekili Doğaç ise çocukları önce dinledi sonra onlara oyuncak hediye etti. Doğaç, etkinlikteki mavi vurgusuna değinerek Mustafa Kemal Atatürk’ün "İstikbal Göklerdedir" sözünü hatırlattı.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık