solyanreklam
sagreklam

23 Nisan'da Makam Koltuğu Çocukların Oldu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkan Hazinedar'ın makamına çocukla...

23 Nisan'da Makam Koltuğu Çocukların Oldu!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Hamiyet Gerçek İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Beşiktaş Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Hazinedar’ın koltuğuna ise temsilen Zeynep Duru Kaya oturdu.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın yurtdışında olması nedeniyle, Hamiyet Gerçek İlkokulu öğrencilerini Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek karşıladı.

Çocukları Beşiktaş Belediye Başkanlık Makamı’nda ağırlayan Rifat Örnek,’’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın günüdür. Mustafa Kemal Atatürk’ün de savunduğu gibi biz de dünya çocuklar birliği anlayışını savunuyoruz. Cumhuriyet’in kurulması ile bu bayramlar milli bayramlar olmuştur. Biz Beşiktaş’ın her noktasında çocuklarımıza yer veriyoruz. Bugün de makamı çocuklarımıza devrederek Beşiktaş’ın yönetimini çocuklarımıza bırakıyoruz’’ dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın makamına oturan 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Duru Kaya, “Beşiktaş’ta her proje yapılıyor ama Beşiktaş’ta ben daha fazla yeşillik olmasını istiyorum. Beşiktaş’ta bisiklet yolu eksikliği var. Paten ve kaykay pistleri de daha fazla olsa çok güzel olur” diyerek başkan yardımcılarına ve müdürlerden bu isteklerinin yerine getirilmesi talep etti.

Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette çocuklar, Başkan Yardımcısı Rifat Örnek’e Beşiktaş’ta çocuklarla ilgili yapılması gereken taleplerini dile getirdiler.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık