solyanreklam
sagreklam

20 Mahalleye Hizmette Büyükşehir ve Alaşehir El Ele

Alaşehir’de eski İzmir yolunda yapılması planlanan sıcak asfalt çalışması öncesi Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım D...

20 Mahalleye Hizmette Büyükşehir ve Alaşehir El Ele
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 14:00

Alaşehir’de eski İzmir yolunda yapılması planlanan sıcak asfalt çalışması öncesi Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, mevcut yolda incelemede bulundu. İki belediyenin iş birliği içerisinde yapılması planlanan olan çalışmanın önemine değinen Uçak ve Demir, yapılacak olan asfalt uygulamasının 20 Mahalleyi birbirine bağladığını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle ilçede 20 Mahalleyi birbirine bağlayan eski İzmir yolunda 19 kilometrelik sıcak asfalt çalışması planlanıyor. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, belediye meclis üyeleri ve bölge mahalle muhtarlarının katımıyla mevcut yolda incelemede bulundu. Yapılması planlanan çalışma hakkında bilgi veren Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir,” Bölge sakinleri için büyük önem arz eden yolda ilk olarak genişletme çalışması yapılacak. Daha sonra ise yapılacak olan dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt serimi olacak ”ifadelerinde bulundu.
Önemine değindi
Planlan çalışmanın önemine değinen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise,”  Her zaman ifade ediyorum. İki belediyemizin iş birliğiyle ilçemiz değişimi yaşayacak. Bu anlamda inşallah 20 mahallemizi birbirine bağlayan bu yolda asfalt çalışması yaparak vatandaşımın önemli bir sorunu çözüme kavuşacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık