solyanreklam
sagreklam

2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası!

Beşiktaş Belediyesi 2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası 30-31 Ocak 2016 tarihlerinde MKM'de dü...

2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi geçen sene Uğur Mumcu anısına Beşiktaş Belediyesi Uğur Mumcu Satranç Turnuvası düzenlemişti. Bu sene 2.si düzenlenecek olan satranç turnuvası 30-31 Ocak tarihlerinde Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleşecek.

Beşiktaş Belediyesi 2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası 30-31 Ocak 2016 tarihlerinde MKM’de düzenleniyor.

3 rating kategorisinde 400 sporcu kontenjanlı turnuvada toplam 11.500 TL maddi ödül dereceye girecek sporculara Beşiktaş Belediyesi tarafından verilecek. Turnuva her 3 kategoride 25dk+10 saniye düşünme süresiyle 8 tur olarak yapılacak.

Son Başvuru Tarihi: 26 Ocak 2016

Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesi üzerinden online kayıt yöntemiyle yapılacak. Turnuva kayıtları her kategori için ilk 120 kayıt asıl olarak kabul edilecek.
*Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.

Turnuva için online kayıtları istanbul.tsf.org.tr adresinden yapabilirsiniz.

Turnuvaya TSF lisans/vizeli sporcular online kayıt yaptırabilmektedir. Bu sebeple turnuva kayıtları başlamadan önce sporcuların lisans-vize durumunu kontrol etmeleri ve eksik-geçersiz olan sporcuların işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Lisans kontrol ve işlemlerini TSF Lisans Sistemi web sitesinden online olarak yapabilirsiniz. TSF Lisans Sistemi web sitesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihine kadar online kayıt yaptıran sporcular rating sırasına göre sıralanır (ELO/UKD ratingi yüksek olan). Yapılan sıralamada yüksek ratingli sporcular kontenjan dahilinde turnuva listesine alınır (her kategoride ilk 120 sporcu için rating sıralaması yapılmaz, asıl kayıt olarak değerlendirilir; bkz. Yönerge md:2).

Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.  

Yer: Mustafa Kemal Merkezi
Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar, Beşiktaş

Turnuva Yönergesi        Online Kayıt


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık