solyanreklam
sagreklam

19 Mayıs Ruhu Beşiktaş'ta!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

19 Mayıs Ruhu Beşiktaş'ta!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nı birbirinden farklı etkinliklerle kutladık...

16 Mayıs’ta, Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık için ilk adımı attığı noktada başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 19 Mayıs'ta Ortaköy'de devam etti.

Belediyemiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Sabah saatlerinde Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle başlayan kutlamalar; Beşiktaş Belediyesi Temizlik İşçileri Korosu, belediye bandosu ve folklor ekibinin gösterileriyle son buldu.

Saat 19.00'da ise binlerce vatandaş, Mecidiye Mahalle Muhtarlığı önünden Türk bayrakları ve 10.yıl marşı eşliğinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, gazilerimiz ve binlerce vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından Ortaköy Sahil’de düzenlenen slayt gösterileri ve dinletilerle birlikte bayram coşkusu doyasıya yaşandı.

Ortaköy Sahil’deki programda konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, "Mustafa Kemal 19 Mayıs’ta 'Ya İstiklal Ya Ölüm' dedi, bu millet de onu yalnız bırakmadı. Emperyalistlerin zulmüne karşı bu mücadeleyi verdi. Şu anda boynumuzda Filistin atkısı var; Filistin halkına yapılan zulmü kınıyoruz. Onların da bir Mustafa Kemal’e ihtiyacı var. Geliyoruz, geleceğiz; güzel günler çok yakın" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık