14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun!

Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun…

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

14 Mart Tıp Bayramı, Türkiye'de tıp alanında çalışanlar için bir anma ve kutlama günüdür. Her Mart ayının 14’ünde kutlanan bu özel günde; sağlık çalışanlarının sorunlarına da dikkat çekilir. 14 Mart aynı zamanda, Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilir.

Beşiktaş Belediyesi de bu anlamlı günü unutmayarak, bünyesinde görev yapan sağlık çalışanları için özel bir kutlama etkinliği düzenledi. Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen kutlama etkinliğine; başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediyemiz bünyesinde görev yapan tüm sağlık çalışanları katıldı. Sağlık Hizmetleri personelimiz müzik dinletisi ve ikramlar eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Sağlık Hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.