solyanreklam
sagreklam

GÜRSU'NUN VİTRİNİ YENİ PARKLARLA SÜSLENİYOR

Gürsu Belediyesi’nce ilçeye kazandırılan yeni parklarla ilçenin vitrini süsleniyor. Gürsu Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parklar olu...

GÜRSU'NUN VİTRİNİ YENİ PARKLARLA SÜSLENİYOR
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Gürsu Belediyesi’nce ilçeye kazandırılan yeni parklarla ilçenin vitrini süsleniyor.

Gürsu Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parklar oluşturmanın yanında, eskiyen parkların yenilenmesi çalışmalarını da gerçekleştirmekte.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, eskiyen parklar yeniden oluşturuluyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemize kazandırdığımız yeni parkların yanında, ihtiyaç duyulan parklarımızda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da yoğun olarak sürdürüyoruz. Tamamen yenilenen Kurtuluş Parkımız’ı da daha bakımlı ve kullanışlı olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi’ nce gerçekleştirilen park çalışmaları kapsamında; öncelikle çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği spor alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar ile yeşil alanlar yapılıyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık