solyanreklam
sagreklam

GÜRSU'NUN DOĞA TURİZMİ TANITILDI

Bursa'nın turizmde hak ettiği değere kavuşması hedefiyle, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri” nde, Gürsu’nun turizmine önemli katkı sağlayan doğa sporları faaliyetleri tanı...

GÜRSU'NUN DOĞA TURİZMİ TANITILDI
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 0:00

Bursa'nın turizmde hak ettiği değere kavuşması hedefiyle, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri” nde, Gürsu’nun turizmine önemli katkı sağlayan doğa sporları faaliyetleri tanıtıldı.

Bursa’nın doğal zenginliklerini ve kentte yapılabilecek doğa sporlarını tanıtmak amacıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü organize edilen “Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri”, Hüdavendigar Kent Parkı’nda gerçekleştirildi.

Spor ve doğa tutkunlarının biraraya getirildiği  “Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri” etkinliğinde, Gürsu Belediyesi tarafından oluşturulan stant, Bursa Milletvekili Osman Mestenve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaştarafından ziyaret edildi. Gürsu Belediyesi Doğa Sporları Birim Sorumlusu Recep Erol’dan Gürsu’da gerçekleştirilen doğa sporları faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Aktaş, kentin değerine ve doğal güzelliklerine işaret ederek, Bursa'nın doğanın tüm renklerini içinde barındıran zenginlikleri ile doğa sporlarına elverişli mekanlar ve imkanlarla dolu olduğunu ifade etti.

Bursa’da doğa sporları alanında faaliyet gösteren spor kulüpleri ve kamu kurumlarını biraraya getiren organizasyonun, Bursa’nın sahip olduğu doğal zenginliklerin tanıtılmasında büyük önem taşıdığını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz sahip olduğu doğal potansiyeliyle doğa sporları alanında Bursamız’ın cazibe merkezlerinden biri. İlçemizin bu potansiyelini ortaya çıkararak bir turizm değeri olarak gelişmesi yönünde önemli çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz’in düzenlediği bu etkinlikte de, Adrenalin Parkımız başta olmak üzere bu konuda yaptığımız çalışmalarımızı tanıtma imkanı bulduk. Bu güzel organizasyon için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

47 farklı kurum ve kuruluşun katılımıyla gerçekleştirilen ve 3 gün süren fuar kapsamında; dağcılık, bisiklet, kano, rafting, spor tırmanış, mağaracılık, motor sporları, yelken, dalış, izcilik, kayak ve snowboard, kamp-karavan, hava sporları, fotoğrafçılık, tenis, bocce, satranç, atletizm gibi birçok branşın tanıtımı ve çeşitli spor faaliyetleri yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık