GÜRSU'DA YENİLENME HAMLESİ

Gürsu’nun üstyapısı yenilenen cadde ve sokakları asfaltlanıyor. Gürsu Belediyesi, üstyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapmakta. Gürsu Beled...

GÜRSU'DA YENİLENME HAMLESİ
  • 19 Ekim 2018, Cuma 0:00

Gürsu’nun üstyapısı yenilenen cadde ve sokakları asfaltlanıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları, ilçe genelinde yenilenme hamlesi olarak devam ediyor.

Çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemiz genelinde bir yenilenme hamlesi olarak başlattığımız ve yoğun olarak devam eden üstyapı çalışmalarımızla, Gürsumuz’u yeniliyoruz” dedi.

İlçe genelinde yapılan çalışmalarla Gürsu’nun hızla gelişen yapısının çağdaş şehir kimliğini koruması amaçlanıyor.