solyanreklam
sagreklam

GÜRSU İĞDİR ASFALTLANIYOR

Gürsu’nun köyden mahalleye dönüşen yeni mahallesi İğdir, Gürsu Belediyesi’nce yapılan asfalt çalışmasıyla kent kimliğine kavuşuyor. ...

GÜRSU İĞDİR ASFALTLANIYOR
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Gürsu’nun köyden mahalleye dönüşen yeni mahallesi İğdir, Gürsu Belediyesi’nce yapılan asfalt çalışmasıyla kent kimliğine kavuşuyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Önceden köy statüsünde olan yeni mahallelerimize şehir kimliği kazandırma yönünde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Gürsumuz’un hızla artan nüfusunun ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına, hizmetlerimizi daha etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirme yönünde büyük emek veriyoruz. İlçemizin hızla gelişen şehirleşmesine uygun olarak da üstyapısını yeniliyoruz. İlçemizin merkezinde bugünlerde yaptığımız kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanında yeni mahallelerimizde de üstyapıyı geliştiriyoruz ” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, ilçe merkezinde yoğun olarak gerçekleştirilen üstyapının yenilenmesi çalışmalarının yanında, köyden dönüşen mahallelere de kent kimliği oluşturma yönünde çalışmalar yapılmakta.

Asfaltlama çalışmasıyla köy havasından çıkarılarak şehir kimliğine kavuşturulan İğdir Mahallesi’nin çehresi güzelleştiriliyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık