solyanreklam
sagreklam

GÜRSU ADRENALİN PARKTA FESTİVALİN SPOR RÜZGARI ESTİ

Gürsu’nun doğa turizminde gelişimini sağlamak amacıyla Gürsu Belediyesince oluşturulan Adrenalin Park, Gürsu 21. Kültür, Sanat ve Armut Festivali’nin spor etkinliklerine ev sahipliği yaptı. &nbs...

GÜRSU ADRENALİN PARKTA FESTİVALİN SPOR RÜZGARI ESTİ
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Gürsu’nun doğa turizminde gelişimini sağlamak amacıyla Gürsu Belediyesince oluşturulan Adrenalin Park, Gürsu 21. Kültür, Sanat ve Armut Festivali’nin spor etkinliklerine ev sahipliği yaptı.

Gürsu’nun tarımının lokomotifi olan armut meyvesinden adını alan ve bu yıl 21’incisi gerçekleştirilen “Gürsu Kültür, Sanat Ve Armut Festivali” nin coşkusu Adrenalin Park’ta yapılan yarışlarla sürdü.

Bursa ve Gürsu protokolü, sporcular ve ilçe halkının izleyici olarak katılımıyla düzenlenen trap, kano ve yapay duvar tırmanma yarışları renkli görüntüler oluşturdu.

Misafirlerine Adrenalin Park’ı gezdiren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yarışlar, Adrenalin Parkımız’ın muhteşem manzarası eşliğinde, keyif ve coşku içerisinde gerçekleştirildi. Misafirlerimiz de izleyici olarak yarışların ve doğanın tadını çıkarma imkanı buldu. Adrenalin Parkımız; tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, airboat ve kano sporları gibi gölet sporları alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanlarıyla tüm doğa tutkunlarını ağırlamayı bekliyor. Tüm adrenalin tutkunlarını Tesisimiz’de ağırlayarak buradaki doğal güzelliği yaşamaları için davet ediyorum” dedi.

Adrenalin Park’ta kurulan stantlarda ayrıca, Gürsu’nun simgeleriyle oluşturulmuş ürünler sergilendi ve insan  sağlığıyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Gürsu 21. Kültür, Sanat ve Armut Festivali, bu akşam gerçekleştirilecek Mehmet Erdem, Vira Cemal ve Tuna Tunçok konserleriyle son bulacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık