BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, GÜRSU'MUZU NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ.

Gürsu Belediyesi’nce yapılan üstyapı çalışmalarıyla ilçenin çehresi nakış gibi işleniyor. Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, m...

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK, GÜRSU'MUZU NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ.
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 0:00

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, merkez mahallelerdeki cadde ve sokaklar, parke, bordür ve tretuvar çalışmalarıyla yenileniyor.

“Nüfusu hızla artan ilçemizin cadde ve sokaklarının, gerek altyapı gerek üstyapıda gelişime ve kent kimliğimize uygun olarak yenilenmesi yönünde çalışmalar yapıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Belediyemizin sahip olduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak, cadde ve sokaklarımızda yaptığımız çalışmalarla ilçemizin görselliğini yeniliyoruz. Tüm çalışmalarımızı “Yeni Gürsu” sloganıyla, Gürsumuz’un çağdaş şehir kimliğiyle gelişimini sağlamak hedefiyle gerçekleştiriyoruz” dedi.

Gürsu’nun merkezinde devam eden üstyapı çalışmaları, yapılan planlamayla ilçe genelinde sürdürülecek.