solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN IŞIK 'GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE GİDEN YOLU AYDINLATMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Gürsu Belediyesi’nce düzenlenen “Hayallerden Hayatlara” programları kapsamında, gençler; siyasetçi, sanatçı, işadamı, sporcu ve edebiyatçılarla buluşturuluyor. Gürsu Belediyesi K&u...

BAŞKAN IŞIK 'GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE GİDEN YOLU AYDINLATMAYA ÇALIŞIYORUZ'
  • 11 Ekim 2018, Perşembe 0:00

Gürsu Belediyesi’nce düzenlenen “Hayallerden Hayatlara” programları kapsamında, gençler; siyasetçi, sanatçı, işadamı, sporcu ve edebiyatçılarla buluşturuluyor.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Hayallerden Hayatlara” programlarıyla, gençlerin geleceklerini planlarken kendilerine örnek alacakları rol model şahsiyetlerle buluşmaları sağlanıyor.

Gürsu Belediyesi “Hayallerden Hayatlara” programlarının ilk konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsulu gençlerle buluştu.

Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte gençlerle buluşan Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kadar uzanan kariyer geçmişindeki aşamaları, iş ve özel yaşamında edindiği tecrübeleri gençlerle paylaştı.

İş yaşamında da özel yaşamda da dürüstlüğün, samimiyetin, çok çalışmanın, sorumluluk sahibi olmanın önemini vurgulayan Başkan Aktaş, gençlere üstlendikleri tüm görevleri coşku duyarak yaptıklarında ardından başarının geleceğini söyledi ve hayallerine giden yolda asla pes etmemeleri gerektiği mesajını verdi.

“Gençlerimizin geleceklerini oluştururken hedefledikleri noktalara ulaşma yolunda, kendilerine yol gösterecek şahsiyetlerin tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak istedik” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bizi kırmayarak Gürsulu gençlerimizle buluşan ve onlara hayallerinin peşinden koşma gücü veren, tecrübelerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum. Gençlerimizin geleceğe umutla bakması, gözlerindeki ışıltının hiçbir zaman sönmemesi için programlarımız devam edecek” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık